Βρεφικό 0,5 - 2 ετών

Άνεση, ασφάλεια και ζεστασιά στην πρώτη μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους

Βρεφικό 0,5 - 2 ετών
Η πρώτη μεγάλη αλλαγή. Έντονα συναισθήματα.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή. Έντονα συναισθήματα.

Η περίοδος της πρώτης μεγάλης αλλαγής στο περιβάλλον του μωρού σας πλησιάζει…

Το αγγελούδι σας θα βγει από το ζεστό και απόλυτα προστατευμένο οικογενειακό του περιβάλλον και θα έρθει σε επαφή με ένα νέο περιβάλλον, που θα συμβάλλει ουσιαστικά στην κοινωνικοποίησή του.

Πλήθος ερωτημάτων, ανησυχίες και έντονα συναισθήματα σας κυριεύουν… Είναι εντελώς φυσιολογικό και το κατανοούμε απόλυτα. Η μετάβαση αυτή δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Στον Ροδόκηπο, έχουμε πλήρη επίγνωση της αναγκαιότητας που υπάρχει για μια καλή συνεργασία μεταξύ του γονέα και του παιδαγωγού, η οποία θα σηματοδοτήσει την ομαλή ένταξη του παιδιού σας στο σχολείο.

Η δεύτερη οικογένειά τους

Στα δύο πρώτα χρόνια της ζωής τους, τα παιδιά μεγαλώνουν με μεγάλη ταχύτητα. Αποκτούν έντονη κινητικότητα, αναπτύσσεται η αντίληψη και η κοινωνικότητά τους, αρχίζουν να μιλάνε και μαθαίνουν συνεχώς πολλές νέες λέξεις. Αντλούν πολλές πληροφορίες και ερεθίσματα, ενώ αλληλεπιδρούν έντονα με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, το οποίο συντελεί στην καλλιέργεια και διαμόρφωση της ανάπτυξής τους.

Ανυπομονούμε να γίνουμε η δεύτερη οικογένειά τους, που θα τα αγκαλιάσει με ζεστασιά και θαλπωρή, στην πρώτη αλλαγή της ζωής τους.

Με πολλή αγάπη και φροντίδα, παρέχουμε το κατάλληλο περιβάλλον για τη σωματική, νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού σας. Συντελούμε στην ομαλή ένταξή του στο κοινωνικό σύνολο, με άνεση και ασφάλεια.

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή. Έντονα συναισθήματα.
  • Μουσικοκινητικά παιχνίδια
  • Τραγούδια
  • Κουκλοθέατρο
  • Παραμύθια
  • Εικαστικά – γνωριμία με αντικείμενα
  • Συνύπαρξη με άλλα μωράκια σε ομαδικές δραστηριότητες
  • Ελεύθερο παιχνίδι
Μια μεγάλη αγκαλιά, γεμάτη ζεστασιά και θαλπωρή, περιμένει το αγγελούδι σας. Μαζί με ένα πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο για τη σωματική, κοινωνική και γλωσσική του ανάπτυξη.

Έως 5 βρέφη για κάθε βρεφοκόμο

 

Γνωρίστε μας

ΕΣΠΑ